Wij zijn er natuurlijk ook voor particuliere klanten. Daarvoor verzorgen wij jaarlijks de aangifte Inkomstenbelasting tegen ook weer verrassend scherpe tarieven. Zo kost het het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting € 40 per aangifte, of € 55 voor u en uw fiscale partner. 

 

U kunt ook een belastingabonnement bij ons afsluiten. Wij verzorgen dan naast de aangifte Inkomstenbelasting ook alle toeslagen die van toepassing zijn, beantwoorden vragen van u en/of de belastingdienst en helpen u bij het indienen van een bezwaar tegen een opgelegde aanslag.

 

Ook wanneer u meer inzicht wilt hebben in uw persoonlijke inkomsten en uitgaven, vragen hebt over het wel of niet aangaan van een financiering, wij kunnen u hierbij helpen.

Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn met onze budgetcoaching. Samen met u gaan wij uw persoonlijke administratie bijhouden en wij geven u tips en adviezen om de uitgaven binnen de perken te houden.

Wij stellen hiervoor de software beschikbaar en maken, samen met u, een budget. En uiteraard doen wij dit tegen een scherp tarief.